U wenst te verkopen?

Wat is mijn eigendom eigenlijk waard? Op welke manier maak ik mijn appartement klaar voor verkoop? Hoe bereik ik de juiste doelgroep van kandidaat-kopers voor mijn huis? Of liever, hoe dien ik de verkoop in het algemeen aan te pakken voor het maximaal resultaat? Welke attesten heb ik nodig voor verkoop? Hoe zet ik een waterdicht bod op papier? Ik heb twee kandidaten die de vraagprijs bieden, wat moet ik nu doen? …

U wenst te verhuren?

Hoe en waar vind ik de juiste huurder voor mijn eigendom? Waarop dien ik te letten bij de selectie van kandidaat-huurders? Mijn huurder heeft een huurachterstand, wat nu? Waarmee moet ik rekening houden bij het verhuren van mijn huis? Heb ik een conformiteitsattest nodig?

Kunt u niet direct antwoorden op bovenstaande vragen? Geen enkel probleem, daar zijn wij juist voor! Wij merken vaker en vaker dat eigenaars met vragen blijven zitten maar geen antwoorden krijgen, specifiek aangepast aan hun situatie.

De dag van vandaag gaat alles zeer snel! Groeiende juridische beperkingen en verplichtingen, administratieve regelgeving en stijgende concurrentie, … Wij daarentegen nemen graag de tijd om u en uw eigendom te leren kennen, uw vastgoedverhaal van A tot Z te begeleiden en er vervolgens alles aan te doen om de vooropgestelde resultaten voor u te behalen. Een samenwerking waarbij u en uw verlangens prioriteit zijn, waarbij koper en verkoper elkaar met een glimlach de hand schudden en waar eerlijkheid centraal staat.

Om u op een vlotte maar vooral persoonlijke manier verder te helpen, komen wij graag tot bij u! Zo kunt u bij ons vrijblijvend terecht met al uw vragen over vastgoed of voor specifiek advies op maat. Zo kunt u met een goed gevoel uw vastgoedavontuur opstarten of verderzetten!

Tot binnenkort!

 

Eskil de Jong

Erkend vastgoedmakelaar BIV 510.707

0474 60 43 47

eskil@rosseel.be

Advies nodig?

U kan ons voor een vaste prijs (150 euro excl. btw) contacteren om een potentieel huis mee te komen bekijken en een summiere schatting te maken van de nodige werken volgens de staat van het huis, zo heeft u steeds een correct zicht op de staat van de aanwezige technieken.

Doe uw aanvraag Bel mij terug